dissabte, 6 de març del 2010

Avui descobrim... l'AVE

Quan era a la panxa i la mare ni tan sols ho sabia encara, la Gemma va viatjar per primer cop en tren bala, de Tòquio a Kioto. Després, quan la mare ja havia descobert que la tenia a dintre, va tornar a agafar el tren bala de Kioto a Osaka i d'Osaka altra vegada a Tòquio. El tren al Japó és còmode, ràpid, ampli, silenciós i molt estable. No hi ha turbulències. I no s'endarrereix gairebé mai.

Aquesta setmana, la Gemma ha descobert l'AVE, que és el germà petit del shinkansen japonès, igualment còmode, ràpid, estable... Res a envejar al germà gran del Japó. En aquest cas, la ruta era Barcelona-Madrid i Madrid-Barcelona. I ha sigut molt agradable: hem jugat, hem llegit i hem dormit. I quan ens n'hem adonat, ja arribàvem!


(Parla la Gemma) Ara el que tinc ganes de tornar a provar és l'avió. Hi vaig viatjar moltes vegades a la panxa però és clar, allà, amb el líquid amniòtic i la insonorització, no saps gaire què passa. Com si la panxa fos un graaan, graaan paracaigudes. Ara en canvi és com tirar-se al buit. Quins nervis! Tic-tac, tic-tac, per dimecres ja només falten tres dies!

1 comentari:

Carolina ha dit...

Oooooh que mona, i quins ullarros que té! Mira, en aquesta té moltes coses teves, ja veig que creix a passos de gegant.. com segui així, quan la vehi per primer cop podré parlar amb ella :(