dissabte, 13 de març del 2010

Avui coneixem... els Mook + 1

Avui hem vist els Mook! Ha sigut més breu que altres vegades però, com sempre, molt, però que molt intens! Durant el canvi de vol a Amsterdam, la família Mook, la Sanne, el Camiel i les seves filles Sterre i Veerle (i ??, el fill que porta la Sanne a la panxeta!) ens han vingut a veure expressament des d’Utrecht. Dank U weeel!

La Sanne, el papa i la mama es van conèixer ara fa 11 anys a Kyoto. Junts van passar quatre intensíssims mesos que van ser la base d’una amistat per tota la vida. No sé si ens va unir més la nuesa de l'ofuro, Star Wars o la sardana.

La Gemma va conèixer la Sanne el juny passat, quan va venir a Barcelona a passar un cap de setmana amb la mama embarassada. I la seva família els va conèixer el juliol, quan tots plegats van anar al Perelló (prop del Delta de l’Ebre) a passar les vacances i, entre d’altres coses, van venir a esmorzar un diumenge al piset de Barcelona. Però llavors la Gemma encara era a la panxeta de la mama i des d’allà no es veu gaire res. Per tant, per a ella ha sigut com una primera trobada.

Congratulations on the baby, Sanne! Happy birthday, Sterre! Thanks for coming to Schripol, everyone!

Vet aquí un recopilatori d'imatges de les darreres trobades
amb els Mook, el març, juny, juliol i agost de 2009
i aquesta última (fotografia del centre), el març de 2010.