dijous, 11 de març del 2010

Avui descobrim... els avions (II)

10/03/2010. Vol: Amsterdam-Tòquio KL0861. Sortida a les 17.40. Seients 37D i 37E.

El segon vol de la Gemma, el primer intercontinental. I quina glòria! Gràcies a la nena, hem passat els primers, amb els passatgers de business. Hem segut a l’espai reservat per a pares (que equival a la renglera de la sortida d’emergència però és al mig, i davant té una paret amb els penjadors del bressol). L’espai pels peus és més ample que als seients normals i, a més a més, hem tingut la sort d’anar sols (per tant, tenim l’equivalent de quatre seients per a nosaltres).

Jugant al bressolet havent estrenat el xandall de Bruce Lee i la manta-panda del padrí

És vist que això de volar, a la Gemma, li agradarà molt. La cosa ha anat així: com que hem pujat a l’hora de berenar, mentre la resta de la gent s’anava posant al seu lloc la Gemma s’ha menjat la fruita. TOTA la fruita! I després, unes postres de lleteta de la mare. Contenta, ha fet la primera cacona i el papa l’ha canviat. Després, a jugar una bona estona. I com que fa dies que està riallera i simpaticona que te la menjaries (sí, ja ho sé: quan sigui gran ens penedirem de no haver-ho fet. Va, prou.), doncs apa, tothom a dir-li coses, i ella vinga a somriure i a ballar i a bellugar-se. També s’ha estat una bona estona jugant tota sola al bressol amb en Nevat i bossetes de colors. I més cacones. I més jugar. I a l’hora de dormir (tres quarts de nou), ens hem començat a fregar els ullets i patapum, a dormir s’ha dit. I és al bressol des de llavors.

Com era allò? Ah, sí! Ho hem provat. Ens ha agradat. I REPETIREM! (Tots els vols siguin així... )

(Parla la Gemma) Munia, munia... Volare, oh-oh... El senyor Ramon enganya les... Baixant de la font del gat... El gegant del pi... Pujarem dalt del cim amb el cor alegre... Munia, munia... Japonesos, aparteu les criatureees!

2 comentaris:

Deirdre ha dit...

¡qué alegría que le haya ido tan bien este primer viaje! Espero que el de vuelta vaya igual de bien o mejor.

¿sitios reservados para los papás O_O? ¿será solo para viajes largos?

T_T

Montse ha dit...

Nens, quina meravella de vol, teniu una nena que és una joia, que tranquil·leta!!!! I bueno, quina passada això dels privilegis per a pares, així sí que fa ganes volar! :))

Que us vagi molt i molt bé, us seguirem atentament pel blog, quina gran idea!

Ah!, i normal que triomfin els ulls de la Gemma... ¡es que quins ullassos!!!!

Petooooooons, bona estada!!!