dissabte, 28 de novembre del 2009

Avui descobrim... la T-1


Com tantes altres vegades, avui el Marc ha marxat al Japó per passar-hi 10 dies. Fins aquí, res de nou. Però aquesta vegada, hi ha novetats!

Novetat número 1: la T-1. És la primera vegada que cap de nosaltres viatja des de la nova terminal de què tant s'ha parlat des que la van inaugurar aquest estiu. I és brutal: una veritable obra d'art de planificació i practicitat, pel que hem pogut comprovar, especialment pel que fa a la gestió del transport, recollida de taxis i aparcament de vehicles. Chapeau!

Novetat número 2: Aquest cop, el Marc se'n va sol (sense Vero, quan tradicionalment sembla que eren un pack), perquè la Vero es queda amb la Gemma, que és la nova de la casa i que, al contrari que al Tama, no es pot deixar deu dies amb el tito Manu si volem conservar l'amistat. A més a més, el tito Manu no té teta (^_^!!!).

Així és que aquest matí, la Gemma i la mama hem anat a acomiadar al papa a l'aeroport. Hem vist la nova terminal (ara podem dir que estem "a la última" i ficar cullerada on es parli d'aquest tema), hem fet cua, hem esbrinat com es fa per viatjar amb nadons (matèria d'una entrada a part quan toqui) i hem fet un cafetonet abans de desitjar-li al papa: MOLT BON VIATGEEE! I menjar-nos-el a petons i abraçades.



(Parla la Gemma) Ei, que ja sóc gran! Però al papa el trobo a faltar igual!

1 comentari:

Marc ha dit...

Guapes! Gràcies per venir a acomiadar-me! He arribat bé i us trobo molt a faltar! I tinc sooon! XD