diumenge, 11 de juliol del 2010

I'm waaaiting, I'm waaaiting...


Mítica cançó de Garbage que el Marc i jo ens diem mútuament tot sovint: bàsicament, quan ens fem esperar l'un a l'altre com a sinònim de "Espavila!". Doncs bé, ara fa dies que estem tots plegats en aquest estat perquè els nostres amics holandesos Sanne i Camiel, pares de la Sterre i la Veerle, estan esperant que surti el Kasper... de la panxa! I el Kasper s'hi deu trobar bé, perquè ja fa una setmana que hauria d'haver tret el caparró però, en comptes d'això, i encara està fent natació a la piscina de líquid amniòtic que la mare... I la pobra Sanne, en plena ona de calor (i mira que els holandesos no hi estan gaire acostumats, a la calor), vinga a ventar-se.

Avui, a més a més, és una nit especial per a les relacions Espanya-Holanda: d'aquí a un parell d'hores es juga a Johannesburg la final del Mundial de futbol 2010 que enfronta a totes dues seleccions. La Sanne i jo ho tenim clar: recolzem els nostres equips, però si guanya l'altra tenim bons amics per alegrar-nos per igual.

Mentrestant, la Gemma continua gatejant a la recerca i captura de formigues... I el Kasper continua nedant. I els altres... we're waaaiting... (la cançó, aquí). ^_^