dimarts, 28 de juliol del 2009

Parlar amb un ser invisible

Parlem de la comunicació amb els nadons no nascuts. Tu li parles a la teva panxa?

Home, parlar-li, parlar-li... No ho sé pas. Els llibres i la sabiduria popular (amigues, veïnes, mames i iaies) diuen que convé fer conversa amb la peque des de ben aviat; també diuen que és bo fer-li escoltar música (n'hi ha que li posen auriculars i tot, a banda i banda del melic per ser exactes) i segurament hi ha qui li explica els disgustos de la jornada.

A mi, francament, m'ha costat una mica: la nena és a la panxa, però no la veus ni et mira ni assenteix amb el cap, oi? És un interlocutor... peculiar. I invisible. I parlar amb un ens invisible no ho fem cada dia. Es necessita pràctica! Per això, durant molts mesos, més que parlar l'hem sentit i l'hem escoltat.

Ara bé, ara que l'embaràs està tan avançat sí que ens diem moltes coses! Fem plans, li fem preguntes que no respon... I és una comunicació real, hi ha interacció: respon a la nostra veu i al tacte de les mans. De cop i volta, això de parlar amb un ens invisible ja no és ciència ficció.

3 comentaris:

Marc ha dit...

Guapes! Totes dues! El tio aquest feo que surt no, apa. Feooo!

XAVI S.H ha dit...

Com ja us vaig comentar, espero la següent campanya publicitària de Dolce & Gabbana per veure el següent treball d'aquest model masculí.. :D Heu queda't molt bé els 3!!!

Vero ha dit...

El Marc digui el que digui està brutal, aquí. Molt... PAPA!