diumenge, 19 de juliol del 2009

Estem d'estrena!

Fa molts mesos que estem d'estrena de tota una colla de situacions noves:

- El 25 de desembre vam saber que havíem fet diana (i vam entendre perquè feia setmanes que em clapava davant de la gent i ens feia quedar malament dia sí i dia també)
- El 5 de gener, acabats d'arribar a Barcelona, ho vam confirmar
- El 6 de gener ho vam anunciar a les families
- El 14 de febrer ho anunciàvem als amics i l'endemà a tothom amb Ser papis en viñetas
- El 3 d'abril vam saber que era una nena i vam decidir que es diria Gemma
- Al maig ens vam decidir a desmuntar el despatx i dissenyar-li l'habitació
- Al juny vam fer unes classes de maternitat per superar la por
- Al juliol ens n'hem anat a París, hem acabat de preparar el que necessitarà i ens preparem per rebre-la quan vulgui amb una setmana de vacancetes, lectura i descans a la platja.

I també m'he decidit a fer aquest blog per tenir informades a les personetes més properes que esteu tant contents com nosaltres per l'arribada de la nova a la família. Potser penseu que, si fins ara ja érem cars de veure, amb la Gemma no ens veureu el pèl; segur que no és així, sempre tenim la porta oberta (i les finestres, com aquesta virtual, també).

La Gemma no té un blog perquè sigui la nena més especial, ni única, ni intel·ligent ni súper res del món: per nosaltres sí ho serà, però intentarem no tornar-nos ximplets i eixugar-nos la bava regularment (i si no ho aconseguim, sigueu bons amics i aviseu-nos, va). Té un blog perquè durant l'embaràs hem arribar a la conclusió que últimament no parem de fer descobriments: noves sensacions, detalls del meu cos i de l'evolució psicològica de la parella que tot plegat ens ha fet fer, d'una manera natural, paulatina, i reveladora. La natura és sàvia en extrem!

I ara ve l'aventura de la vida! Els seus primers mesos al món, tornar a experimentar sensacions a través dels seus ulls. Si tot va bé, seguirem com descobreix, com aprèn i com s'adapta al món que l'envolta i el canvia.

Nosaltres ens morim de ganes de viure tot això i compartir-ho, per això us hi convidem.

I de passada, com que ja sabrem que n'esteu al corrent, no us parlarem tot el dia del mateix! O procupararem no fer-ho... ^_^