dilluns, 20 de juliol del 2009

Mesos 4 a 6 en imatges


Durant l'aniversari de l'avi (3 de març), vam començar a intuir que el naixement del nostre fill no era una alegria només per a nosaltres. Respecte del sexe, cadascú deia la seva (pesaaats!) i nosaltres ens tapàvem les orelles!


A mitjans de març la Gemma va tornar al Japó. Dues vegades durant els primers mesos de vida a la panxeta, no està mal! De camí, vam parar un dia a Amsterdam a visitar les famílies Van Doveren i Korver. Les peques, Sterre i Veerle, a la foto amb nosaltres. Som cinc, encara que no ho sembla.

L'estada al Japó, com sempre, va ser breu però intensa i marcada pels dibuixos. Ja li poden agradar, ja...

A l'abril va ser el torn d'Irlanda, una escapada amb el Ferran i la Rosa. Gent afable, bon sol, bona teca... I molta frikor també: Lemooon!

I d'Irlanda a Vigo, convidats per l'EOI de la ciutat.
I de propina, escapada a Santiago, a veure el botafumeiro. Per aquelles dates vam saber que la criatura que esperàvem era una nena i vam barallar els noms de Gemma, Júlia i Anna per a ella.

Al maig, el Marc va decidir que mai no és tard per... Arrencar a córrer! I apa, cursa amunt i cursa avall: la dels bombers, la del Corte Inglés, la de Manlleu-Vic (d'on és la foto). Toma papa atlètic de la Gemma!

El maig també va ser el mes de la Fórmula 1.
I la panxa (i ella) ara sí al sisè mes de gestació, començava a créixer.

1 comentari:

XAVI S.H ha dit...

Qui ho hauria de dir.. El meu brother corredor de maratons!!! ;D