dijous, 27 d’agost del 2009

L'anunciada

Amb aquesta il·lustració del nostre amic Juan Carlos Bonache i aquests textos escrits per uns pares encara groguis però estranyament il·luminats a les 36 hores de néixer la nena vam anunciar als nostres amics i coneguts l'arribada al món de la Gemma:

"Us informem d’una notícia arribada a la redacció fa pocs moments.

Ja és aquí la nova criatura que sembrarà el terror a cals Bernabé-Calafell, a la ciutat de Barcelona, i en poc temps l’estendrà per tot el globus fins a arribar a l’Extrem Orient.

Se la coneix pel nom de Gemma. Va néixer el 20 d’agost del 2009 a les 10 del vespre amb 3 kg 410 g i 48 cm de longitud. Els experts asseguren que es farà gran de pressa i que, a mesura que ho faci, les conseqüències de les seves accions seran cada vegada majors. Per això recomanen extremar precaucions ja des d’aquesta fase incipient.

L’objectivitat i el rigor en la informació és vital a BCN News. Recordeu que aquesta cadena no es fa responsable de les destrosses ocasionades per la criatura i que, des d’aquí, sempre es valoraran com a adorables i gracioses en extrem.

Si voleu córrer el risc, els Bernabé-Calafell us conviden a conèixer-la quan vulgueu. Malgrat les previsions dels experts i de les profecies atemoridores, la família envia un missatge tranquil·litzador a tots els familiars, amics i coneguts, i us esperen per compartir l’alegria d’aquest naixement."


(...)

"Última hora en la redacción de BCN News

Les informamos de una noticia llegada a nuestra redacción hace apenas unos instantes.

Al parecer, ya está aquí la nueva criatura que sembrará el terror en el hogar de los Bernabé-Calafell, en la ciudad condal, y en poco tiempo se prevé que se extienda por el globo hasta llegar a Extremo Oriente.

Se la conoce por el nombre de Gemma. Nació el 20 de agosto de 2009 a las 10 de la noche con 3,410 kg y 48 cm de longitud. Los expertos aseguran que crecerá deprisa y, a medida que lo haga, las consecuencias de sus acciones serán cada vez más devastadoras. Por ello, recomiendan extremar precauciones ya desde esta primera fase.

La objetividad y el rigor en la información son vitales en BCN News. Recuerden por tanto que esta cadena no se hace responsable de los destrozos ocasionados por la criatura que, desde aquí, siempre se valoraran como adorables y gracioso en extremo.

Si pese a todo decidieran arriesgarse, los Bernabé-Calafell les invitan a conocerla cuando quieran. Más allá de las previsiones de los expertos y de sus profecías aterradoras, la familia manda un mensaje tranquilizador a todos los familiares, amigos y conocidos, y les animan a compartir la alegría de este nacimiento."

(...)

"Latest news from BCN News.

A new and terrorific criature has been born in the Bernabé-Calafell residence of Barcelona City. Word is that she has terrified the whole city, and terror will soon spread around the world to reach the Far East.

“Gemma”, as she has been named, was born on August 20th 2009 at 10 o’clock in the evening. She was 3,410 kg heavy and 48 cm long, but experts say she will grow fast and so will the consequences of her actions. Therefore, they strongly recommend to take preventive measures from an early stage.

As you know, objectivity in information is an essential here in BCN News. This being said, we will not be held responsible for the destruction this creature may cause. BCN News will always consider her actions adorable acts of cuteness.

If you decide to take the risk, the Bernabé-Calafell family welcome you to meet her anytime. Despite experts’ forecasts and terrifying prophecies, the family sends a message of reassurance to family, friends and acquaintances and welcomes you all to join the joy of their daughter’s birth.

Next on BCN News… The Weather!"

(...)

ニュースフラッシュ!

2009年8月20日、20時ちょうど、ベルせロナ市内の病院でジェンマという体重3,410キロ、身長48センチの大変かわいらしい女の子が生まれたと明らかになった。出産がかなり大変だったそうだが、ジェンマもお母さんも元気だと病院側からわかった。

...と新聞で書いてあるのですけど...(嘘)

そうだよ!ジェンマちゃんはもう生まれたよ。とても元気でかわいい女の子なんだ(本当だよ!信じないのなら添付したgemma.jpgという写真を見てね)。今まで静かでとてもいい子にしているんだけど、これからどうかなぁ?(ちなみに、gemmazilla.jpgのマンガのセリフの訳は「ジェンマはまたお腹すいたと思うよ」です)。お母さんのベロもお父さんのマルクも言葉で言えないぐらい幸せだ。

来年の2月あたり3人で日本へ行く予定だけど、その時ジェンマを紹介するね!楽しみにしててね!

ではでは、みんな元気でね!

マルク・ベロ・ジェンマ