dissabte, 16 de gener del 2010

La Gemma és una persona física

Fins ara devia ser un ens indeterminat de naturalesa desconeguda, vés a saber... La qüestió és que per existir legalment en aquest país, i per poder pujar a un avió, viatjar i veure món, la Gemma necessitava un parell de paperots que ara ja té. I, si m'ho permeteu, FAN MOLT DE GOIG!

El primer, vàlid al territori espanyol i la Unió Europea, es diu DNI:


Val 10 euros, una partida de naixement, un certificat d'empadronament, una fotografia i el DNI del representant legal (la mare en aquest cas concret). Vàlid per cinc anyets.

I el segon, el dels aventurers, es diu PASSAPORT i és aquest:


2o euros més, una altra partida de naixementespecífica , un altre certificat d'empadronament, cap fotografia (la reciclen del DNI, que és pas previ indispensable per poder-lo fer), i també el DNI del representant legal. Vàlid per dos anys. Per renovar-lo, ja no caldrà la partida: n'hi haurà prou amb el llibre de família.

En tenir-los tots dos a les mans he tingut una sensació de realitat aclaparadora... I moltes ganes de riure. Uau, realment som una família!

(Parla la Gemma) Eiiiii! I no em diueu res de la foto? Sóc o no sóc fotogènica???

4 comentaris:

Deirdre ha dit...

Ondia! que guapísima que sale en la foto, aunque parezca increíble la Nerea no tiene aún ni DNI ni Pasaporte :/ aunque esto va a cambiar ya mismo que casi no nos dejan volver de Canarias por eso

XAVI S.H ha dit...

La foto aquesta es GENIAL!!! QUIN RIURE MÉS PRECIÓS!!!

Vero ha dit...

Dreide, ¿te imaginas que os dejan allí "forzosamente"? Oooh, qué pena, tengo que alargar las vacaciones... ^_^

Vero ha dit...

De nena feliç, oi que sí? ;-)