diumenge, 20 de juny del 2010

Avui descobrim... la platja!!

Diu la tradició que cada mes de juny, per l'aniversari de la Mariona, la colla fins ara de vuit persones (la parella Mariona-Sergi, Laura-Jaume, Montse-Jaume i Vero-Marc, ladies first, sempre) es reuneixen a Torredembarra per estrenar la temporada d'estiu a la platjeta i, entre partits de pales, revistes i xerrera, passar un cap de setmana. El Sergi és un amfitrió de primera que coneix el terreny i cada vegada ens sorprèn amb una nova recomanació (sovint, calòrica) que acaba d'arrodonir la festa.

Però aquesta vegada la novetat no ha sigut tant la sardineta (que sí), els crusants (mmm... també) o la coca de pinyons del mercat, paradeta d'Hostalric (nyam, nyam) com el fet que no érem vuit, sinó deu. Pim-pam, en un any no un, no, dos!

Ara fa un any, la Berta i la Gemma eren això.


I les mames Laura i Vero podien llegir la Lectures, participar de la conversa i endormiscar-se al sol. Avui, en canvi, la Berta i la Gemma, amb set i deu mesos que tenen, han capgirat el nostre món!

Com a bons bebés que són, monopolitzen l'atenció, el temps i els objectius de les càmeres. I nosaltres contents. Perquè a canvi, ens regalen algun "tatata", "uuuh, uuuh", alguna estona de plors i unes quantes caguerades.

No m'estranya que s'espantin els que encara no són pares. Babies = embalum, trastos, cridòria... uf, uf, uf. Babies NO MORE! XDDD

1 comentari:

Anònim ha dit...

He tingut un xoc de realitat!! Fa només un any aquestes dues pitufes eren només un projecte!!! Ufff!!! Va estar molt bé el cap de setmana !!! Mar