diumenge, 24 de juliol del 2011

Enamorada de la gibrelleta

Vet aquí un dia una nena que viatjava per Islàndia: de tant en tant, la mama i els amics amb qui viatjava paraven a comprar pa, formatge i fruiteta per dinar a qualsevol banda. La nena els seguia perquè, tot i que no entenia gaire perquè s'havien de passejar per un lloc tan tancat i tan lleig havent-hi racons preciosos a l'aire lliure, sempre aprofitava per demanar alguna galeta i, normalment, li compraven. 

Però un dia va ser diferent: un dia, la nena es va enamorar. Mentre passejava sense gaire interès pels passadissos, de sobte les va veure, grogues i blaves, apilades, perfectes... Les gibrelletes! No en tenia prou amb una, se les va endur totes. I allà mateix, al passadís, la nena les va començar a apilar, primer una, després l'altra, primer per colors, després alternant-les, a dins del cistell i a fora, cap per amunt, cap per avall... i no va poder marxar sense. 

Va plorar i bramar, va rodolar per terra i va fer cops de peus com mai no els havia fet abans per poder-se endur la gibrelleta. L'amor de veritat, quan el trobes, és una cosa única per la qual s'ha de lluitar. 

Resultat: el grup del viatge a Islàndia a partir del dia número 4 va créixer: érem el Dani, la Hellen, la mama, la Gemma... i la gibrelleta.

4 comentaris:

#Aya# ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
#Aya# ha dit...

XDDD ¡Me meooo! (Nunca mejor dicho, oye.)

Vero ha dit...

Nunca mejor dicho, Aya! Pero que conste que luego no hubo ni un pipi en todo el viaje! Que ya le vale a la niña...

Helen ha dit...

La que va liar la nena amb les gibrelletes!!!! Que bona!! Els islandesos ens miraven amb cara: que fan aquests guiris???